1) SOUL

 

Black Cumin

ZWARTE KOMIJNZAAD

Zwarte komijn (ook bekend als zwart zaad, of nigella sativa) heeft een geschiedenis die meer dan 2500 jaar terug gaat, wat maakt dat dit ingrediënt kan worden beschouwd als een veilig plantenextract voor menselijke consumptie. Zwarte komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het is staat is de weerstand in het lichaam te verhogen, waardoor het beschermt tegen diverse gezondheidskwalen.

Klinische testen laten zien dat olie uit de zwarte komijn helpt om het bloedsuikerniveau en cholesterolgehalte binnen acceptabele grenzen te houden, tezamen met een aantal andere gezondheidsvoordelen, en wordt daarom gezien als één van de meest gezondheidsbevorderende kruiden die er zijn.*

Black Raspberry

ZWARTE FRAMBOOSZAAD

Zwarte frambooszaden bevatten antioxidantachtige phytonutrienten zoals ellagitannine en anthocyanine, welke krachtige antioxidanten zijn die veel lichaamsfuncties en een algemene goede gezondheid ondersteunen.*

Antioxidanten zoeken en vernietigen stoffen die de cellen beschadigen, vrije radicalen genoemd. Vrije radicalen komen van nature in het lichaam voor, of vanwege blootstelling aan giftige stoffen.

Hoewel ellagitannine te vinden is in de meeste bessen, bramen en frambozen e.d., bevat de zwarte framboos de meest krachtige.

Grape Seed

ZADEN VAN DE CHARDONNAY DRUIF

Het zaad van de druif bevat een overvloedige bron aan flavonoïden, genaamd proanthocyanide. Dit is belangrijk voor de gezondheid van de hersenen vanwege het effect van de vrije radicaal bestrijdende antioxidanten en van de collageenbescherming.*

Proanthocyaniden blijken een merkbare vertraging te bewerkstelligen bij het ontstaan van lipideperoxidatie, alsmede de chemische van vorming van ijzerdeeltjes te bevorderen. Vrije ijzerdeeltjes behoren tot de meest sterke veroorzakers van lipideperoxide, waterstofperoxide en de productie van hydroxyl radicalen, welke de gezondheid van het brein ondersteunen.

d-ribose

D-RIBOSE

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker, te vinden in elke cel van ons lichaam, die gecombineerd met zuurstof en ATP (adenosine triphoshate) energie levert aan elke cel. Ribose is ook te vinden in RNA (ribonucleïnezuur), één van de belangrijkste informatiedragers van levende organismen.

Oxidatieve stress is de mate van beschadiging van cellen door vrije radicalen. Gelukkig is ons lichaam gewend dagelijks met dit probleem om te gaan. Echter, wanneer ons lichaam een abnormale toename van vrije radicalen ervaart door sporten, dagelijkse stress, overmatig roken, overtollig verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, etc., dan raakt ons lichaam vermoeid en wordt het minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om de cellen van energie te voorzien. Daarom moeten we D-Ribose aanvullen om het energiesysteem van onze cellen te regenereren.*

2) CORE

HET BESTE GROEN UIT DE NATUUR

Hoe gezonder iemand is, hoe minder hij betaalt voor zijn doktersrekening. Na Soul is Core het tweede product dat door Rain International wordt geïntroduceerd. Het bevat voedingsstoffen een hoge kwaliteit groenten en een grof mengsel van zaden, samengebracht in een sachet van 30 ml. Core heeft een klinische reputatie verkregen voor het bevorderen van gezondheidsfuncties en werkt samen met Soul om je lichaam te geven wat het nodig heeft.

Unparalleled Performance

Rain Core zit vol met voedingsstoffen uit opmerkelijke zaden en groenten. Rain Core bevat: bladgroen, aloë vera, spirulina, tarwegras, veenbeszaad, mariadistelzaad, zwarte komijnzaad, kool, chlorella en paardenbloem.

Elk van deze ingrediënten dragen bij aan een goede gezondheid en hebben een krachtig effect op de organen in je lichaam. Spirulina bevordert het functioneren van de hersenen, terwijl kool helpt bij het verteren van vet en paardenbloem zorgt voor een gezonde huid voor een algehele verbetering van je welzijn. Aloë vera zorgt voor vitamines en ontgifting.*

core pouch

MARIADISTEL

BOERENKOOL

BLADGROEN

ZWARTE KOMIJN

SPIRULINA

CHLORELLA

PAARDENBLOEM

ALOË VERA

VEENBESZAAD

TARWEGRAS

Core

DE SYNERGIE IN CORE

Wereldwijd hebben wetenschappers studies gedaan naar, en blijven zij steeds maar nieuwe voordelen vinden van, de ingrediënten die we terug vinden in Rain Core. Eén van de vele ingrediënten in Rain Core is al zo heilzaam dat er bedrijven zijn hun volledige business bouwen op dat ene enkele ingrediënt. Rain heeft ondervonden dat de combinatie van meerdere voedingsstoffen veel krachtiger zijn dan één enkele. Door synergie worden betere resultaten ontdekt en behaald.

Advertenties